ERZURUM / ÇAT - Yavi İlkokulu

May

Bugün okulumuzu teşrif edip öğrencilerimizin güzel dakikalar geçirmelerine vesile olan Ebu İshak Vakfı'na , Emin Eğitim'e , Deha Erzurum'a şükranlarımızı sunuyoruz.

May

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çocuklarımızın muhtelif faaliyetleri ile gerçekleşti. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Şanlı Çanakkale Zaferimizin 109.yıl dönümü vesilesiyle okulumuzda kutlama ve Şehitlerimizi anma programı tertip edildi. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü vesilesiyle okulumuzda program tertip edildi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okumaya geçen öğrencilerimiz için sınıf öğretmenlerince okuma bayramı tertip edildi. Öğrencilerimizi tebrik edip sınıf öğretmenimize emeklerinden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz.

Ock

Enerji Tasarrufu Haftası vesilesiyle öğrencilerimizle etkinlikler yapıp ilgili videoları izledik.

Ock

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri ''Tarih Yazan Çocuklar’’ projesi kapsamında bugün , milletimizin bağrından çıkmış kahraman kadınlarımızdan Nene Hatun’umuzu tanıyıp, tanıttılar.

Ock

Öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimizle birlikte hazırlanan ''15 Temmuz Çocuk Gazetesi'' için tıklayın..

Canlarını din-ü devlet,mülk-ü millet uğrunda feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz..

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK vefâtının 85.yıl dönümünde okulumuzda anıldı.  Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100.yıl dönümü olması vesilesiyle okulumuzda kutlama programı yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuzdan deprem tatbikatı yapıldı.

Eyl

Çocuklarımıza kitaplarını dağıttık, yeni eğitim öğretim yılında heyecan başladı.

Eyl

1.Sınıf Öğrencilerimizin Okula Uyum Haftası